Post by crosacbicalllich on Feb 6, 2022 0:25:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ visi kodai neriboti ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Labai fainas zaidimas😁rekomenduoju
Aš įsimylėjau šį žaidimą. Mane erzina šis žaidimas, kai pasiekiate 38–40 lygių 2-ąjį polygį, pritrūkstate laiko ir pritrūkstate klientų. Man tai neturi prasmės, nes aš ką tik pradėjau žaisti lygiu. Kol nesupratau... Aš praradau gyvybę. Man tai visai nepatinka.
Šis žaidimas siaubingas A** tai buvo didelis iššūkių kupinas žaidimas, bet tada jie pradėjo tapti gobšūs, norėdami gauti vis daugiau pinigų, kad užbaigtų lygius. Nedarykite to!! Jie privers jus nuolat pirkti klientus, kurie kalba apie tai, kad jūs pasibaigėte, ir norėsite, kad ir toliau išleistumėte 100 monetų, kad galėtumėte žaisti siaubingus žaidimus. Eikite į „Dinner Dash“ geriausią visų laikų žaidimą!! Aš myliu flo, jūs nuolat gaunate apdovanojimą!! Jie moka žmonėms už gerus atsiliepimus🤷🏾😂
Anger of stick 5 : zombie Aksi nrwf
Man patinka žaidimas, bet pagaliau jį ištryniau, nes jiems prireikia amžinų naujų restoranų. Jau kelias savaites laukiau, kad galėčiau judėti toliau
Nuvilianti, kaip ir kita jų gaminimo programa. Dešimtajame dešimtmetyje jums pritrūksta laiko, kad ir kaip greitai būtumėte, ir jie nori, kad išleistumėte 100 brangakmenių už 1 kartą per 30 sekundžių. Taip pat atsitiktinis skelbimų šlamštas, neskaitant skelbimų „žiūrėk tai brangakmenį“. Kai kuriuose lygiuose prie jūsų laiko pridedami 10 sekundžių skelbimai, tai yra 10 sekundžių vienam skelbimui. Atrodo, kad jiems nerūpi žmonės, kurie mėgaujasi savo žaidimu. Šiek tiek alkanas pinigų. Pašalinau ją kaip ir kitą jų gaminimo programą. Per daug įtempta.
Aš esu Paryžiaus 39-2 lygyje ir niekaip negaliu to įveikti. Pažiūrėjau jį „YouTube“ ir prieš 8 mėnesius lygis nebuvo kombinuotas lygis. Prašau pakeisti? Tai vienintelis žaidimas, kurį mėgstu žaisti ir labai laukiu tęsinio.
Gerai, tai geras žaidimas sklandžiai ir gera grafika, bet nepaisant to, kad skaitote atsiliepimus, žinodami, kad tai suteikia trumpą laiką, o klientų yra mažiau, todėl galite prarasti žaidimą, aš vis tiek įdiegiau žaidimą, kad iš tikrųjų pamatyčiau save ir tai tiesa, jei kūrėjai prideda šiek tiek daugiau laiko patiekti patiekalus, man tikrai patiks vėl žaisti žaidimą, aš jo neišinstaliuosiu, bet jei šis reikalas nežiūri, tada iki!!
Klausykitės jūsų atsiliepimų, vaikinai, tai yra apgaulė, jūs atimate pinigus iš žmonių, aš išleidau daug, kad pereičiau lygius ir nusipirkčiau brangakmenių, šis žaidimas yra akivaizdžiai pinigų uždirbimo sukčiai,!!! Sumokėję už brangakmenius užstrigkite lygiuose, tiek daug komentarų, bet jūs tiesiog ignoruojate ir atsakote visiems vienodai!!!! Prašau negloboti savo apgailėtinais pasiteisinimais, (įdomu, ką tu sakai) o, leisk man atspėti
Man patinka šis žaidimas, bet praradau per daug pinigų dėl klaidų. Nusiperku stiprintuvus ir jis užšąla, o paskui mane išmuša. Jie atima mano gyvybę ir pakylėja net tada, kai laimiu. Jis užšąla iškart po to ir tada nesiskaito. Išsiunčiau tiek daug ataskaitų su ekrano nuotraukomis ir jie nieko nedaro, kad kompensuotų mano praradimą. Ir taip, aš išleidžiu pinigus man patinkantiems žaidimams, nes nieko kito nedarau dėl pramogų, kurios šiuo metu kainuoja. Būtų puiku, jei palaikymo komanda dirbtų su manimi.
Žaidimas yra įdomus, bet neįsikrauna 2 restorano. Pastebėta interneto ryšio problemų, bet esu prisijungęs ir galiu prisijungti prie bet kurios kitos programos.
Mylėk šį žaidimą. Esu toks gurmaniškas ir tai suteikia man galimybę gaminti maistą ir net jei netyčia jį sudeginu...... neturiu jo užuosti... lol. Taip pat patinka garso efektai.
Aš taip pat esu patenkintas šiuo maisto gaminimo žaidimu, jis nėra nei labai sunkus, nei labai paprastas.. Įdomu ir dabar esu Prancūzijoje, išvaliau JAV, rekomenduojama žaisti....
Žaidimas atrodo gražus, bet jūs negalite žaisti nemokamai ilgai... nes jis neleis jums išvalyti lygių be deimantų ... ir jums reikia mokėti už deimantus.
Linksma iki 23 lygio, kai nesvarbu, ką darai ir kaip greitai eini, pritrūksta klientų... nepritrūksta laiko... klientų. Tai įdomus žaidimas, bet nepakankamai praktiškas, kad būtų smagu po pradžios. nemalonu, nes man tai labai patiko. Dabar pašalinsiu.
Crazy Kitchen: Cooking Game Pelihalli kxrj
Toks įdomus žaidimas, bet mane erzina, kai nepavyksta gauti rakto 🗝, o mano monetos išlieka tos pačios. Tai turėtų tiesiog pridėti monetų, net jei to nepadarysite. Kuo aukštesnį lygį eisite, tuo daugiau monetų turėsite atnaujinti įrankius. Man reikia monetų 😔
Žaidimas buvo tikrai įdomus, bet paspartinti buvo sunku. Netgi naudojau dalyką, kai gaminu akimirksniu, bet vis tiek negalėjau gauti 40 patiekalų per tiek laiko, kiek jie tau duos. Visas žaidimas sukurtas taip, kad jums teks mokėti už deimantus, kad pasiektumėte bet kokią pažangą. Gaila šiaip linksmo žaidimo. Tai bus išbraukimas iš mano pabaigos.
Nekenčiu, kai pasiekia 5 lygį, negaliu bakstelėti maisto arba turiu galvoje, kad negaliu duoti maisto klientams, bet man neprieštarauja skelbimai, kurie man duoda monetą, todėl pataisykite programą ir kada aš pradedu skaityti komentarus, kurių jie to nekenčia, bet kai kuriems žmonėms tai patinka, todėl jei norite, kad jūsų žaidimas švytėtų, pataisykite jį, tiesiog pataisykite
Puiku
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkādes spēles ccm
Žaidžiau kiekvieną to paties žaidimo versiją, bet šis yra šiek tiek labiau subalansuotas ir teisingesnis su duodamais ir gautais pinigais. Puikus zaidimas!
tikrai geras zaidimukas
Tai smagu ir atima daug laiko, tačiau paprastai įkeliama šiek tiek laiko, o kartais, kai nepaspaudžiu pastiprinimo ir negrįžtu į pagrindinį ekraną, man rodomas skelbimas!
Tikrai įdomus žaidimas, bet esu įsitikinęs, kad kai kurių lygių neįmanoma įveikti, nesvarbu, kokią galią turite. Žaidžiau iki 70 antrojo restorano lygio, o 68 lygyje panaudojau visus galios padidinimus kartu. Aš nuolat pralaimėjau. Jie primygtinai reikalauja įsigyti brangakmenių, bet kitais lygiais jie siūlo vaizdo įrašus ilgiau. - Tiesiog negaliu patiekti 59 patiekalų per 59 sekundes
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkādes spēles ccm
Man labai patinka žaidimas, bet nuolatinis specialių kuponų siuntimas, kuriuos reikia nusipirkti po kiekvieno žaidimo, buvo per daug. Kai pasakysiu „ne“ sandoriui, nustok manęs klausinėti. Galbūt ateityje, bet ne dabar. Po to, kai tai atsitiko 5 kartus iš eilės, aš pašalinau.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkade etxh
Įkėlimo laikas yra labai ilgas, kad būtų galima pakeisti ir įkelti ekranus. Ar negalite to pagreitinti... Čia turite puikų nuostabų žaidimą. .... Tačiau ekranų apkrova kiekvieną kartą užtrunka minutę... DebbieV.
Tai geriausias maisto gaminimo žaidimas, kurį iki šiol žaidžiau. Tai dosniai su monetomis ir jums tikrai nereikia sirenų pinigų, nebent norite leisti pinigus.
Na, tai buvo puikus žaidimas. Tai lengva žaisti ir tik reikiamas iššūkis. Esu 76 lygyje, be jokių lėtėjimo požymių. Taigi iš karto po to, kai vakar palikau 5 žvaigždučių apžvalgą, jie atnaujino ir labai apsunkino žaidimą bei pakeitė visus veikėjus, todėl turėjau pakeisti savo apžvalgą iš 5 žvaigždučių į 3. uždirbti postūmį) galiu žaisti valandų valandas. Mylėk šią funkciją! Linkiu, kad jie paliktų gerą dalyką ramybėje.
Saunus
Man labai patinka žaidimas, tikiuosi, kai laikas beveik baigsis, klientas vaikščios vangiai, aš tikrai pykstu 😂😂
man patinka šis žaidimas, sukeliantis priklausomybę, sudėtingas, anksčiau buvo sunkiai uždirbamas dalykas, todėl daug lengviau pakilti į lygį. mano mėgstamiausia žaisti! Prieš žaisdamas dar kartą įvertinau, tai nesąžininga jūsų atžvilgiu, nes mano nuomone, jūs nusipelnėte 5 žvaigždučių.. ačiū, kad atsakėte ir ačiū, kad padarėte tai puikiu nemokamu ir smagiu iššūkių žaidimu!!!!!
suteiktų jam 5 žvaigždutes, bet yra klaida, kuri neleidžia įkelti žaidimo. kurį laiką turėjau žaidimą ir tai tik dabar tampa problema.
Iškilo žaidimo problema. Kai spusteliu žaisti lygiu, rodoma, kad įkeliama ilgai. Mano tinklas taip pat veikia gerai, bet aš nežinau problemos. Bet gali žaisti kitus žaidimus, ne šį
Tai buvo tikrai gražus žaidimas