Post by crosacbicalllich on Feb 6, 2022 0:28:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodų generatoriaus monetos ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Paskyriau 2 žvaigždutes, nes štai kodėl:pirmiausia. Kai pirmą kartą žaidžiu žaidimą, jis yra tik juodas ekranas ir galiu tik atsitiktinai pasirinkti savo vardą. Ištaisykite tai arba vietoj to įdėsiu 1 žvaigždutę.
Mini World: CREATA Petualangan knss
Prieš atnaujinimą buvo gerai, bet po atnaujinimo net negaliu prisijungti prie savo draugo serverio
Nebėra režimo neprisijungus, labai liūdna, nes dabar niekur negalėsiu jo žaisti.
Mini World: CREATA Pakikipagsapalaran megy
Man jis visada užrakinamas ekrane, tikiuosi, kad jūs, vaikinas, sugebėsite tai pataisyti, ačiū.
Anksčiau buvo gana smagu, kol nebuvo atnaujintas meniu; Dėl to žaidimą buvo 10 kartų sunkiau naudoti, o dėl istorijos prieš atnaujinimą buvo beveik neįmanoma žaisti. Žinau, kad jis pasirodė prieš mėnesį, bet aš tiesiog turėjau tai parašyti, nes pamačiau tai ir mane supykdė.
Mini pasaulis buvo keistas... buvo nesklandumų ir gedimų, kai atsirado trikdžių, mini pasaulis buvo toks nieko arba aš maniau. Žaidėjai ten nukopijuoja mėgstamų youtuberių vardus, kuriuos gali nukopijuoti, pataisykite dabar, pls
Šis žaidimas yra puikus, labai nuostabus, bet kyla problemų, kaip žaisti neprisijungus vienam žaidėjui? Kadangi aprašyme buvo sakoma, kad galime žaisti, bet nerandu būdo žaisti neprisijungus vienam žaidėjui, todėl pasakykite, kaip žaisti.
Keičiu savo apžvalgą ir žvaigždutę. Grafika yra nuostabi, personažai tikrai geri, kurti savo mobą, daiktą, transporto priemonę ir lėktuvą yra malonu, tačiau vienas dalykas, kuris mane tikrai nuvilia, yra „Lag“ ir „lėtas ryšys“. Turėjau 4G duomenis ir galiu be problemų paleisti Call of Duty Mobile, tas pats pasakytina ir apie „Brawl Stars“ ir „Car Parking Multiplayer“. Prašau pataisyti serverį. Tai mano mėgstamiausias blokinis žaidimas be Minecraft. Dėkoju.
Jau maždaug mėnesį mėgaujuosi jūsų žaidimu ir man jis labai patinka, bet šiandien pastebėjau, kad pamečiau kai kuriuos daiktus. Vienas iš jų yra mano transporto priemonė, kurią laikiau kapsulėje savo laikymo dėžutėje. Pamečiau mažiausiai 4 surinktus šilko siūlus, taip pat du mantus ir žibintuvėlį, kuriuos laikiau akvariume savo namuose. Jei tai klaida, ištaisykite ją, nes daiktų praradimas gali būti labai varginantis. Ačiū už jūsų sunkų darbą.
Man tai patiko tol, kol dingo visi mano daiktai, mano krūtinė tuščia, taip pat ir visa kita (dirbimo stalas,...) tai tikrai erzina, tai atsitiko mano išgyvenimo žaidime ir aš dirbau su juo ilgus amžius (taip pat galiu Neįdėkite savo žemėlapio į kelių žaidėjų režimą, jame rašoma: „Pirmiausia reikia bendrinti kambarį“ Aš jau bandžiau juo dalytis, bet tai neveikia (tai buvo prieš vėlavimą ir dėl to mažiau svarbi priežastis, prieš pradedant žaisti kelis žaidėjus, man reikia susigrąžinti savo daiktus))
Žaidimas man patinka, bet žaidime yra vėlavimų, 1 žaidimas yra minecraft apiplėšimas, bet kur kas geresnis, tačiau pirmą kartą žaisdami turėtumėte gauti nemokamų monetų, pvz., 100 ar 50, o pasirinktą personažą – 2 vietą. kurie žaidžia ne anglai, turėtumėte nustatyti režimą, kad anglai galėtų žaisti su kitais žmonėmis, kurie yra anglai.
Mini World: CREATA Adventure pfkf
Puiku! Naujas atnaujinimas nuostabus...! Šis žaidimas praėjo tikrai gerai! Tikiuosi, kad galėsite padaryti daug daugiau skinų ir atnaujinimų! Taip pat noriu paprašyti drugelio odos
Tai geras minecraft įkvėptas žaidimas, aš jį žaidžiu 2 metus. Bet tai išvalė visus mano ankstesnius duomenis iš pirmosios paskyros... kaip nors? Kai šis žaidimas neseniai buvo atnaujintas, aš neprisimenu savo uid, nes mano atmintis šlykšti. Dabar neturiu kito pasirinkimo, kaip mesti, nes neketinu vėl susigrąžinti daiktų, kuriuos surinkau po 2 metų šlifavimo, rip tbh lol
Tai buvo smagus žaidimas, o tada jie pakeitė skylių žaidimą, aš praradau savo pasaulius, prie kurių dirbau 6 MĖNESIUS, todėl nemėgink šio žaidimo.
Man patinka šis žaidimas. Tačiau nuo 2019-05-27 atnaujinimo žaidimas įstringa, kai atidarote žemėlapį. Bet koks žemėlapis!! Kūrėjai, pataisykite tai, kad galėčiau nužudyti demonus!
Pirmą kartą tai buvo smagu, bet baigėsi trikdžiai ir erzina, jei prisijungiu prie serverio maždaug 10 minučių, aš nieko negaliu padaryti, negaliu sulaužyti blokų ar dėti blokų, net negaliu smogti žmonėms, tai buvo tik vakar, Šiandien jis manęs neįleis į žaidimą, jis tiesiog sugadins mane, kad ir ką daryčiau.
Labai blogas žaidimas, nes kai prisijungiu kaip svečias ir pradėsiu žaisti, jis automatiškai grįš
Šis žaidimas tikrai tinka tiek kelių žaidėjų, tiek vienam žaidėjui. Blogai, kad aš nesuprantu padaryti vietos kelių žaidėjų žaidimui, kurį pakvietė žaisti su draugais ir juk negaliu pasiekti. Taigi ar yra koks nors būdas išspręsti šią problemą?
Ei, man patinka šis žaidimas. Bet aš turiu tiek daugiau mažai skundžiasi, kad visi elementai yra užrakinti? KAIP TURIU PADARYTI GRAŽĄ PASAULĮ, NET JIS JIS UŽRAKINTAS?? Aš mačiau, kad visi skundžiasi tikrosios pinigų valiutos, kurią jie turi teisę pasakyti. Šiame žaidime MOKĖKITE DAUGIAU, KAD LAIMĖJITE DARBUS, O MUITAI YRA TIKRAI DIDELI BRANGIAI DEimantai. KAIP AŠ NET ATŽIŪRIU Į SAVO PERSONAUS, NET JIS BJAUJUS? Tačiau tai puiku, bet reikia ATNAUJINTI IR PAKEISTI KAINĄ Į ŽEMĄ KAINĄ, O PREKIŲ BŪTŲ NEMOKAMAI. GĖDA JUMS DEVS!
šis žaidimas yra labai įdomus ir kiekvienas gali sukurti serverį, o man šis žaidimas labai patinka
Dabar esu profesionalus, šis žaidimas yra nuostabus, galite pasirinkti bet kurią kalbą ir bet kurią kalbą, dabar vertinu tai 5/5.
Vienintelė problema, kurią turiu šiame žaidime, yra ta, kad bitės yra automatiškai priešiškos.A) tai nerealu, B) jų yra per daug ir C) jie mane nužudo kiekvieną kartą, kai bandau atlikti bet kurią užduotį. Pakeiskite tai taip, kad bitės būtų neutralios ir puolate tik jūs jas puolate arba stabdote jų avilį. Dėkoju.
Aš nebegaliu.. šis žaidimas man labai svarbus ir aš tiek daug žaidžiau šį žaidimą, bet dabar visada nepavykdavo jį įdiegti, todėl pataisykite šį reikalą, mes taip pat norime žaisti tą žaidimą
Žaidimas geras, bet turiu problemų su kūrimo lentele. Kuriant objektą slystate pirštu, ekranas nejuda, nerodo kitų parinkčių ir tai labai erzina Negaliu kurti objektų, pataisykite klaidą prašau
Smagu, kad jis turi labai daug dalių ir man labai patinka mini žodis
Nice game nes daug yra žaidimas labai domina
Man patinka šis žaidimas, bet nebegaliu žaisti neprisijungęs 😕 Man patinka žaisti šį žaidimą, kai nesu namuose
man nepatinka naujinimas, kurio negalima žaisti be apkrovos tai baisu!
Vis dar dievinu žaidimą, bet dabar jis nebus įkeltas. Pasiekiu įkėlimo ekraną, kai pasieks 98%, ekranas užtemsta, tada grįžtu į pagrindinį telefono ekraną. Paskelbiau apie tai Facebook prieš pat Kalėdas ir nuo to laiko negavau jokio atsakymo. Kol nesulauksiu atsakymo, pašalinu žaidimą.
Mini World: CREATA Petualangan knss
Anksčiau man labai patiko šis žaidimas ir vis dar myliu, bet turėjau ištrinti, o kai pagaliau galėjau jį susigrąžinti, tai neišgelbės mano progreso. Man labai patinka žaidimas, bet turėjau daug dalykų ir greičiausiai jį ištrinu, jei nerasiu būdo, kaip susigrąžinti pažangą. Prašau padėti!
ŠIS žaidimas yra geriausias, bet 1 klaida aš kuriu pvp pasaulį ir jie sugedo
Oho, negaliu patikėti, kad mano dukters paskyra buvo ištrinta. Galbūt kai kam tai neatrodo dideli pinigai, bet mažai 8 metų mergaitei, turinčiai specialiųjų poreikių, tai yra pinigai, kuriuos ji uždirbo, o šiam žaidimui ji nusprendė išleisti pinigus, o jūs tiesiog ketinate VISKĄ IŠTRINTI ji nusipirko? Ar dar kam taip nutiko? Ketinu susisiekti su kūrėju, esu įsiutę.
Aš buvau priklausomas nuo šio žaidimo 3–5 mėnesius, nes mėgstu statyti, bet nuo tada žaidžiau tik kūrybiškai, todėl bandžiau žaisti išlikimą, man buvo sunku, nes buvau įpratęs kurti, dabar turiu išmokti gyventi, bet aš Nekantrauju, kada galėsiu jį įvaldyti ir žaisti pvp su žmonėmis, kuriems tai sekasi. Apskritai man patinka šis žaidimas, o ypač todėl, kad jie mums dovanoja daiktus, kurių aš paprastai nežinau, kaip jie veikia, bet vis tiek viskas yra gerai ir tikiuosi, kad visiems bus puiki diena kasdien.
Pirmą kartą skiriu 2 žvaigždutes Google Play parduotuvėje, visų pirma noriu pasakyti, kad ši programa yra puiki, gera grafika, bet vienintelė mano problema yra ta, kad ši programa labai atsilieka nuo mano cp. Žinokite kodėl, mano cp dar nėra pilna saugyklos, taigi tai yra vienintelė mano problema, todėl prašau, išspręskite šią problemą. ŠI PROGRAMĖLĖ YRA VIENA VISŲ LAIKŲ PAGRINDINIŲ. todėl prašome išspręsti šią problemą. Ps, atsiprašau, kad blogai kalbu angliškai.
Labai gerai, yoy galiu padaryti daug dalykų, bet aš labai nuliūdau, kai jį ištryniau ir vėl įdiegiau, o tai atnaujino VISĄ mano pažangą. Nepamenu savo slaptažodžio, todėl pataisykite tai.
Beach Buggy Blitz Versenyzés srwk
Mini World: CREATA Pakikipagsapalaran megy