Post by opinomcana on Mar 4, 2022 20:56:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pineapple Pen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ חוויה בחינם ▞▞▞
▞▞▞ Pineapple Pen 2022 version ▞▞▞
זה להרוג את הזמן טוב כאשר אתה על הלוח אני אוהב זה באמת קשה
המשחק באופן כללי טוב למרות שיש פרסומות רבות וצריך לגרום לפרי ללכת פחות מהר
תמיד יש לנו PPAP, אבל יותר מדי מודעות.
אני אוהב את זה דודה שלי ואמא שלי מתלבטים בטלפון שלי ואחיותיי זה סופר מצחיק
אתם טובים
זה סבבי
אמא תעשה את ההבדל בעולם
ובכן, אם אתה לא רוצה פרסומות כבה את האינטרנט שלך
הסיבה היחידה שאני לא אוהב את זה היא כי אם אתה מתגעגע הפירות הם עצובים למה הם עצובים שלא שיפדתי אותם בעט?
Pineapple Pen Arkadspel tcfm
זה מגניב אבל לא ממש אכפת לי מהפרסומות אכפת לי מהמשחק
אני לא אוהב את זה
משעמם😼💩👎👎🏿👏🏾🤘🏼🤙🖐✋👌👃👣👀👅👄💋
Pineapple Pen Arkadne igre xcxu
אהבתי את המשחק מאוד! חמוד, מושקע ובאיכות מעולה. אבל לא סימנתי את האחרון בגלל שמה שקצת מאכזב אותי, זה שאי אפשר לראות את הקטנים לפני שקונים אותם. הכוונה שבונות העטים(ככה אני קוראת לזה🙄) העטים נמצאים מאחורי מסכך כזב, ואי אפשר לראות את העט שמתחת. אבל בשה''כ אפילקציה מדהימה וכיפית! 🙃💖 😴🤤😝💖!ממליצה לכולם להתקין בחום😯
יש שלב אם חיות וזה כאילו הורג אותם
זה כול כך גרוע שנישאתי שלוש שניות ועוד רגע נירדמתי
זה כיף והכל חוץ מכמות מתסכלת של טיפשות של הוספות כמו אפילו באמצע סיבובים הוספות צצות ומבלבלות את הסיבוב שלי
PPAP
קניתי את הגרסה ללא מודעה ועדיין מקבל חלונות קופצים של מודעות?
נתתי לאפליקציה הזו רק ארבע ⭐⭐⭐⭐כי היא די מבאסת בגלל נושא חג המולד, אני מתכוון שזה קצת מאוחר לקטשאפ! אם היה להם עדכון קיץ הייתי נותן לו עוד כוכב אחד.
מבאס עשיתי תקלה בתאונה
זה בסדר
זה טוב אבל אף אחד לא משנה את הנושא. חזרה לשגרה. זה עדיין חג המולד. זה נראה כמו משחק נטוש אבל אני חושב שהוא היה די פופולרי בקרב שחקני משחק שאינם ketchapp. אם אתה לא מתכוון לעמוד בקצב של הנושא המשתנה, לפחות תחזיר אותו לרגיל ותוציא אותו מהחופשה.
זה כיף ולפעמים מאתגר
זה טוב
משעמם מאוד לשחק⛎😐
Pineapple Pen Arcade ljch
זה משחק עובד מאוד
ובכן, אני אוהב את המשחק הזה אבל ..... יום אחד פתחתי אותו וכל העטים שלי נעלמו, זה היה מוזר אז הייתי צריך להתחיל מההתחלה
זה כל הזמן קורס... במיוחד אחרי מודעה או כשאני מנסה לפתוח Leaderboard. אם אני מכבה את ה- Wi-Fi בטלפון שלי זה עובד בסדר.
יש כמות מגוחכת של פרסומות שמפריעות לכל דבר. אתה גם נאלץ לשלם 2 דולר כדי להסיר את כל המודעות, אבל בשביל משחק מטופש כזה זה פשוט לא שווה את הזמן שלך.
משחק חמוד
סבבי בבי בובי בם
המשחק הזה מהנה, אבל מה שמבאס זה הפרסומות שלא מפסיקות לצוץ בזמן שאתה משחק, אני מבין שאתה צריך להרוויח כסף אבל זה מעצבן כשמודעה משבשת את המשחק שלך.
זה משחק ממש כיף אבל כל הזמן נתקע, ובאננס הגדול במקום 7 שעות הוא עןשה לי 8000 שעות!!!
המשחק טוב אבל הדבר היחיד שאני לא אוהב זה שהפנים שהגיעו שוב ושוב שאומרים עט תפוח, עט אננס, אני שונא את הפנים האלה אני מסיח את דעתי בזמן הנחת ובשל כך אני מסיר את המשחק הטוב הזה
אני המשחק הכי לא מקוון אוהב את זה❣️
מדהים בכל פעם שאני במסע ארוך אני תמיד משחק במשחק המדהים הזה
Defense Zone 3 HD Strategiya imga
אני אוהב את המשחק הזה להוריד כדי למחוק.
זה היה משחק טוב אם יש לך את הטלפון שלך דולק בכיתה בבית הספר היסודי דרך אגב זה משחק ממש טוב זה כל כך כיף וכל כך מצחיק וכל כך חמוד 😘 הא
זה המשחק הכי טוב שכולם מסכימים? כֹּל אֶחָד? מקווה שאתה חייב להתקין את זה. אין פיגור אז אתה חייב לחפש גם ב-Cookiewars בבקשה זה לא כל כך קשה אבל זה נהדר כמו המשחק הזה
Pineapple Pen Spillehall esz
משעמם וקשה לשחק
קצת קשה אבל בסדר
Pineapple Pen არკადული imeu
משעמם וטיפשי
אני אוהב את המשחק הזה אבל לא אוהב כי אני כועס כשאני מפסיד ושברתי את הטלפון שלי בגלל המשחק הזה
נחמד אבל יש הרבה באגים
מה!😛
לפרסומות רבות!