Post by opinomcana on Mar 4, 2022 21:09:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Candy Fever 2022 version ▞▞▞
πάρα πολλές διαφημίσεις!!
Ωραία βοηθάει το άγχος μου
Όσοι έδωσαν έπαιξαν τα πρώτα παιχνίδια καραμέλας αρχικά δεν υπάρχει κάτι νέο. Επιπλέον, αν υπάρχουν αλλαγές, τότε μπορώ. Σχόλιο. . ALL in all Candy's είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι
Μπιλάρας
είναι λίγο εύκολο παιχνίδι
είναι τέλειο
Είμαι επίπεδο 1-26. Παίρνω ένα ή δύο λαμπάκια που αναβοσβήνουν και μετά τελειώνουν το παιχνίδι.τι κάνω με αυτά τα φώτα αφού είναι μέρος του παιχνιδιού. Δόξα τω Θεώ δεν είμαι επιρρεπής στο φως που αναβοσβήνει. Χρειάζομαι βοήθεια. ευχαριστώ.
ขนมหวานไข้ ง่ายๆ vaau
Μόλις αρχίζω να παίζω το παιχνίδι και είναι εντάξει μέχρι στιγμής μόνο που δεν λαμβάνετε καμία ανταμοιβή.
Candy Fever Casual nkd
Πολύ καλό και εύκολο. Με κρατά χαλαρή.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, είναι μια υπέροχη ιδέα 👍🔥🔥🔥
Διασκεδάζοντας πολύ καλά για τον εγκέφαλο πρέπει να συγκεντρώνετε κάθε κίνηση που κάνετε.
Δεν έχω την επιλογή να λάβω επιπλέον κινήσεις βλέποντας ένα βίντεο, λέει απλώς επανάληψη
Διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές χρειάζομαι 20 προσπάθειες για να περάσω ένα επίπεδο
Αυτές οι εφαρμογές έχουν τόσα πολλά επίπεδα που δεν μπορώ να το ολοκληρώσω. Και έχει επίσης το χειρότερο επίπεδο προγραμματισμού
Φτωχά γραφικά, με δυνατότητα αναπαραγωγής για ένα φτηνό knockoff.
Είναι διασκεδαστικό...αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
Το απόρρητο των παικτών διαφημίσεων επηρεάζεται υπερβολικά
Δεν είναι κακό αλλά χρειάζεται βελτιώσεις.
Talking Pierre the Parrot பொழுதுபோக்கு wkjc
Μου αρέσει να παίζω παιχνίδια ειδικά τραγανές καραμέλες. Στο lockdown είναι διασκεδαστικό να το παίζεις. Ποτέ δεν επιβιβάζομαι. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν να τρέχεις σε διάφορα επίπεδα των σταδίων της ζωής.
Ο δρόμος για πολλές διαφημίσεις!!!
Το απολάμβανε μέχρι που το παιχνίδι αγόρασε άδικα σε υφέρποντα μπλοκ για να κάνει τη νίκη στο επίπεδο σχεδόν αδύνατη
ขนมหวานไข้ ง่ายๆ gat
Αυτήν τη στιγμή παίζω σε επίπεδο 8-33 και νομίζω ότι υπάρχει ένα σφάλμα στο παιχνίδι καθώς είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί το επίπεδο χωρίς εξωτερικά πρόσθετα καθώς δεν μπορεί να επιτευχθεί το κεντρικό σημείο. μέχρι τώρα ήταν καλή εμπειρία.
Αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει. Να πάρει ότι πολλές πολύχρωμες μπάλες σε ένα παιχνίδι απλά δεν θα συμβεί. Δίνοντας επάνω !!!
Πολύ διασκεδαστικό αλλά είναι καλύτερο για μικρά παιδιά
Αυτό το παιχνίδι με κάνει εθισμένο
Το αγαπώ. πολύ εθιστικό εκτός από το ότι η μουσική είναι μονόδρομος.
στο επίπεδο 264 έχετε κάνει ένα λάθος υπάρχουν μόνο 18 μπισκότα, αλλά στο παιχνίδι που είδε 19 μπισκότα, οπότε δεν περνάτε επίπεδο😕😕😕😕😕
Candy Fever Priložnostne mxc
Μόλις ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι πριν από λίγες μέρες. Το βρίσκω πιο εθιστικό όσο πηγαίνω, είναι διασκεδαστικό και διασκεδαστικό, και τα παιδιά μπορούν επίσης να το παίξουν.
Μου άρεσε, αλλά έπρεπε να επανεκκινήσω το τηλέφωνό μου και ήμουν στο τέταρτο επίπεδο και έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή.
Η έναρξη του πρώτου επιπέδου ήταν περίεργη. Χτύπησα τα πάντα. Είχα κολλήσει σε μια θηλιά. Όντως, πάρα πολλές διαφημίσεις
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
πάρα πολλές διαφημίσεις στην οθόνη ενώ παίζετε παιχνίδι
Μόλις άρχισε να το παίζει. Μου αρέσει μέχρι στιγμής, αλλά πρέπει να εμφανιστούν πολλές διαφημίσεις.
καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι για παιδιά
αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι αρκετά ενοχλητικές
προς εύκολη. μερικές φορές το παιχνίδι τελειώνει μόνο του χωρίς να πατήσω ένα κουμπί
Εξαιρετικό παιχνίδι Είμαι πολύ εθισμένος πρέπει να βάλω ένα όριο θα μπορούσα να συνεχίσω να παίζω για ώρες λατρεύω τους ήχους και τις εκπλήξεις που λαμβάνετε βαθμολογήστε το με 10 τέλειο
υπέροχο παιχνίδι όσο εξελίσσεται γίνεται πιο δύσκολο
Γεια σας φίλοι, είμαι ο Singh. Έχω κερδίσει το επίπεδο 10-51 μετά από έξι μήνες συνεχών προσπαθειών. Αυτό το επίπεδο σίγουρα κερδίζεται, αλλά χρειάζεται θάρρος.
Εξαιρετικό παιχνίδι όμορφο για να παίξεις και έχει υπέροχα χαρακτηριστικά και τα s5ages είναι ενδιαφέροντα πεινάς περισσότερο για περιπέτεια στο επόμενο επίπεδο
είναι πολύ εύκολο όταν δεν θέλω να δουλέψω σκληρά σε ένα παιχνίδι και το μυαλό μου είναι κουρασμένο, αλλά θέλω να είμαι απασχολημένος.
Candy Fever Опуштене xcnj
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω κολλήσει ένα επίπεδο 7-17.. πριν από αυτό.. παίζω σε άλλη συσκευή μέχρι το τελευταίο επίπεδο. Αγοράζω άλλο hp και τον εγκαθιστώ.. και κόλλησα ένα επίπεδο 7-17.. τόσο απογοητευμένος... πολύ δύσκολο.. πώς να το φτιάξω.. πριν από αυτό το επίπεδο δεν ήταν έτσι..