Post by opinomcana on Mar 4, 2022 21:15:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Tako zaljubljen u to
Volim ovu igru !!!
Divna igra
Mislim da je ova igra super, ali jedno pitanje kada izlazi drugo poglavlje
Igra radi dobro, ali igra je previše mršava i frustrirajuća za plaćenu igru.
Nevjerojatno je, nisam uzalud trošio novac, samo ne znam kako ovo možete napraviti.
Nije mi se previše svidjelo nije kao prva na koju sam potrošio novac
Sjajna igra se svidjela kao i ona prije nje, ali me također rastužuje što igra nikad nije završena.
igra je užasna s kontrolama i grafikom, ali dvaput sam platio pojačanja u igri, ali nikad mi ne priznaje kredit i stalno govori da su podaci oštećeni. Trebam svoje nadogradnje ili moj novac natrag... Moj savjet ne kupujte ga jer je sranje, a programer neće ni odgovoriti niti vas saslušati
Zabava
Ne vrijedi 150 dinara. Oko 50 je dovoljno
Posjedujem prvi n it awesome...ovaj IA super n više izazov
Vector 2 Premium Žaid. automat. axvj
Sviđa mi se ova igra
najbolja igra na svijetu
osm igra
lijepa igra, ali nakon određene razine postaje vrlo teška za igrati
Super!
1 je bio mnogo bolji..ova verzija je izgrađena na mikrotransakcijama..
Vector 2 Premium Arcade dta
Vector 2 Premium Arkády kps
Ja sam u 2. poglavlju i igram na prvoj lokaciji počevši od 15. kata, kada sam stigao do 18. kata, igra se zamrzne i ekran mi je postao plave boje.. Ponovno sam pokrenuo telefon i prisilio sam zatvoriti igru, ali ništa ne radi ,zaslon još uvijek plavi..Poslao sam e-poruku o svom problemu, ali još uvijek nisam dobio nikakvu e-poštu od vas..Pomozite ili mi možete barem vratiti novac?
Želim da mi se ova igra sviđa, ali česte reklame u plaćenoj igrici stvarno me trljaju na pogrešan način - da ne spominjemo težak IAP push i kompliciran sustav nadogradnje. Ovome nedostaje jednostavnost koja je prvu Vector igru učinila tako ugodnom.
Sjajno
Igra je teška, ali nitko nije rekao da će biti lako
Volite igru. Imam e-poruku da sam kupio podatkovne komplete, ali nemam podatkovne komplete kada ih pokušam koristiti u igri. Molimo popravite ovo
Ne postoji razlika između besplatne i kupljene verzije samo su šanse da dobijete. ŽELIM POVRAT
kad sam počeo igrati igru freeze s barem mi vratite novac
tako je najbolji jer volim prvu da je tako lijep grad i bijeg
Neće mi vratiti novac
dobro super savršeno.
Igra je dobra, ali kako, dovraga, otključati jezgru za hlađenje na razini 25!?!?
Dao bih joj 5 zvjezdica, ali u posljednje vrijeme ta se utakmica zatvara i odbija početak. Piše da nije podržano s mojim uređajem. Kao što?
Najgora igra ikad
Persian Nights 2: The Moonlight Veil სათავგადასავლო kpmb
dobra igra... ali potratio sam svoj novac jer mi se nije svidio koncept.... nisam mogao vratiti novac.... kako sad???
Savršeno iskustvo
Predivno i uzbudljivo ažuriranje za Vector 2, ali ostavlja me da želim još više! Završili ste sve zadatke i dostupne razine, i stvarno se nadam da će uskoro izaći više! Odlična animacija i igra. Imajte na umu da bi na starijim telefonima MOGLO malo kasniti, ali nije nemoguće.(Radi dobro na mom Galaxy S4) Ažurirajte s više stvari uskoro!!!
Vector 2 Premium Arked tuwk
Smeće Želim svoj novac natrag
Kontrole prevlačenja su najgore ikad, čak su i gore od vektora 1, kvragu, upravo sam potrošio novac na ovu igru
Vector 2 Premium Arkády krm
Igra izgleda sjajno i igra sjajno baš kao i prošla, ali NARAVNO da je dev morao dodati mikrotransakcije. Sada se ova igra jednostavno osjeća kao motor za nekog tipa na kojem može zaraditi novac. Povrh toga, nijedna od mikrotransakcija niti ne funkcionira; Svaki put kad ga kupim, daje obavijest o "korumpiranoj grešci", uzima mi novac i ne daje mi ništa zauzvrat. Samo idite kupiti prvu igru ljudi. (P.S. Zašto **** premium verzija ima oglase u čemu je poanta!?!)